U kan helpen!

Allerliefst helpt jonge gezinnen en hun baby door tijdens de kraamtijd de benodigde spullen gratis aan hen ter beschikking te stellen. Maar dit kunnen wij niet alleen! Allerliefst is afhankelijk van giften, donaties en sponsors. Heeft u kleding, luiers, speelgoed of andere praktische of nuttige dingen? Wij willen ze graag van u ontvangen.

U kunt ons natuurlijk ook financieel steunen. Dit kan eenmalig maar u kunt ook donateur worden van Stichting Allerliefst.

Met uw giften biedt u tenminste één baby een goede start en een eerlijke kans op een gezonde ontwikkeling.

De Stichting Allerliefst had niet kunnen bestaan zonder de inspanning en giften van onze sponsors. Wilt u met uw bedrijf ook sponsor worden en een bijdrage leveren aan de idealen van Allerliefst? Neem dan contact op.

Onderstaande bedrijven gingen u al voor: